Elly 9 måneder

img_5278

Den her er virkelig sent på den. For jeg havde en plan om at huske at veje hende. Men det er vist rimelig meget for sent nu!

Men nu har bulderbassen efterhånden været lige så lang tid udenfor maven som indeni maven!

 • Hun vejer nu 9,noget kg og måler ca. 74 cm. Bruger meget passende størrelse 74 i tøj :-)
 • De to fine tænder i undermunden har fået selskab af to bisser i overmunden og *nogen* har lært at skære tænder. Kun 16 tænder tilbage!
 • Ved sidste opdatering var hun så småt begyndt at rejse sig selv men den sidste måned har hun nærmest stået mere op end kravlet. Hun kan hive sig op af næsten alt – og få fat i næsten alt! Hun kan også selv gå sidelæns rundt om møblerne og er så småt ved at finde ud af at fødderne kan sættes foran hinanden.
 • Sundhedsplejerskens råd, tændernes frembrud og morens vedholdenhed har hjulpet rigtig godt på det med maden. Nu spiser hun faktisk rigtig mad til morgenmad, formiddag, frokost og aften og får kun en sjat mælk inden eftermiddagslur og lidt mere til natten. Næste skridt bliver at fjerne eftermiddagsflasken og så ryger natmaden altså!
 • Det går også bedre med at undvære mor. Far er efterhånden et kæmpe hit og både mormor, farmor og farfar har også passet den sidste måned. Vi håber det betyder en gnidningsfri vuggestuestart om lidt.
 • Hun har lært at give kys! Det er primært far der er den heldige modtager når der siges farvel om morgenen men både Mor og storebror kan også være heldige. Derudover vinker hun og rocker med når der er musik.
 • Jeg glemte helt ved sidste opdatering at hun for alvor pludrer i stavelse. Dadada, bababa, wauwwauwwauw, aaaah og lignende kører hele tiden.
 • Ja og så er hun altså stadig ikke imponeret af legetøj. Hun vil have hvad end Anton har og får hun det, så vil hun have det nye han har. Hun har lært ordet NEJ og reagerer prompte med at bryde ud i ulykkelig gråd. Dra-ma-queen.
 • Der er stadig fuld, buldrende, fart frem og hun gider ikke sidde i klapvogn, autostol, højstol og den slags. Hun vil ned, kravle, mosle, frem, se, spise, daske til og undersøge alt. Håber der er nogle børn på Sol- og månestuen der er klar til at slå fra sig…
Reklamer

One thought on “Elly 9 måneder

 1. Maja Højgaard siger:

  Hun lyder helt fantastisk og lidt som min niece, der på ferien da hun var 18 mdr fik indoanernavnet “Løbende Rosa” af de større børn på resortet (for sådan en all-inclusive familie var vi nemlig i sommers)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s