Madplan uge 44

Indrømmet, uge 43 er udgået. Vores mindste bandit har fejlet NOGET, muligvis mundbetændelse, som har gjort hende til sutte- og flaskefornægter og resulteret i så mange søvnløse nætter i uge 43 at jeg ikke engang kan huske om vi fik aftensmad. Det gjorde vi nok. Tror jeg.

Uge 44 gik bedre!

Mandag: Laksekebab med frisk pasta og broccoli. Opskrift på laksekebab fra LCHF-kogebog. Fisken var et stort hit hos Anton!

img_9269

Tirsdag: Rugbrødsdag.

img_9270

Onsdag: Ældste-bassen livret. Spagetti med kødsovs. Laves kun når en af os har fri og kan sætte den over om formiddagen så den kan nå at simre hele dagen lang :-)

img_9273

Torsdag: Det går først nu op for mig at jeg har glemt at fotografere den! Nå men det var en hel kylle-rylle basse med harissa, brune ris og bønner. Det smagte fint men måske lidt kedeligt og kunne ikke helt veje op for at der jo ikke kommer sprødt skind når man sjasker den ind i harissa!

Fredag: Tomatsuppe (den der færdigslags fra Karolines Køkken) med creme fraiche, suppehorn og flûtes.

img_9291

Lørdag: Spiste vi ikke hjemme!

Søndag: Hjemmelavede flæskestegssandwich lidt a la Meyers. Burgerboller, flæskesteg og svær, hjemmelavet rødkål, æbler, drueagurker og dressing (mayo, creme fraiche, sennep, æblecidereddike, salt, peber).

img_9301

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s