Madplan uge 42

Mandag: Mexi-pandekager med krydret hakket oksekød, børnevenlige grøntsager, ris, salsa og ost.

img_9190

Tirsdag: Vegetardag. Linsedeller med frisk pasta og gnavegrønt. Jeg fulgte opskriften til punkt og prikke men de blev altså lidt (meget) klatkage-agtige. Men fine nok. Har ikke über-optur over dem og der blev absurd mange.

img_9193

Onsdag. Rugbrødsdag. Læg mærke til at jeg kæmper med at udrydde linsedellerne.

img_9196

Torsdag: Jerk-marineret kylling, salat af broccoli, avocoda og radiser med dressing. Ris til børnene. Kylling og salat er opskrifter fra LCHF-kogebøgerne.

img_9202

Fredag. Alene med børnene – derfor, kulsvierpasta fra en Mickey Mouse kogebog jeg havde som barn! Mega-ufotogent og mega comfort-food. Nemt og et hit hos børnene, især den mindste.

img_9205

Lørdag: Suppedag. Hønsekødssuppe med kød- og melboller og brød til. Anton nægtede både suppe og begge slags boller. Fuldstændig. Såå det gider jeg nok ikke lave igen foreløbig. Glemte også billedet midt i aftensmad-stressen.

Søndag: Hurtigsaltet torsk på grøn bund (spinat, asparges, grønne bønner) med ovnfritter af kartofler og gulerødder. Der skulle have været blomkåls-hollandaise til indtil jeg nærlæste opskriften der indeholdt vanvittige mængder af smør og æggeblommer. Det blev blomkålsmos istedet. Fisk og mos er variationer af opskrifter fra LCHF-kogebøgerne.

img_9240

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s