Alene på pinden

Denne her weekend er jeg alene på pinden. Min bedre halvdel er på sin årlige jagttur til Bornholm så ungerne og jeg må klare os så godt vi kan til søndag aften. For at det ikke skal være løgn har størstedelen af resten af min familie også valgt at forlade Sjælland.

Og klare os, det kan vi jo sagtens. Det er trods alt mine unger så selvfølgelig kan vi klare en weekend alene. Vi skal også nok både få rent tøj på, mad i munden  OG hygge os – ingen tvivl om det. Men vi kommer heller ikke udenom at når man er to om tingene til hverdag så er rutinerne indrettet derefter – således at der normalt er en der kan tage sig af banditterne men dens anden laver mad og på samme måde er der en der kan putte mens den anden rydder op og vasker op. Det smarte ved den konstellation er selvfølgelig at alt er ordnet når ungerne sover og vi begge kan falde omkuld i sofaen. Normalt er det også mig der har nattetjansen og Faren der står op med banditterne om morgenen. Begge dele lander vist på mig her i weekenden. Fuck, er det nu det er vintertid?

For at starte weekenden helt skævt så ringede de fra ældste-bassens børnehave at han nok skulle hentes. Han havde fået noget i øjet og forsøgt at løse dét problem selv ved at gnubbe øjet grundigt med sæbevand. Så jeg hentede en noget grådlabil dreng med et lettere bordeaux øje. Med bassen på cykel, lillesøster i vognen og Mor her på gå-ben satte vi retning mod apoteket lige som regnen begyndte at vælte ned. Anton græd og både han og jeg var gennemblødte og lillesøster, der som den eneste var i ly for regnen under et regnslag, var aldeles utilfreds med det og kæmpede en brav kamp for at hive regnslaget af. Det gik helt galt da det gik op for drengen med sæbeøjet at Mor mente at fredagsslik ikke skulle indkøbes i Candy Megastore men i Kvickly som ligger rimelig meget mere i den rigtige retning. Så jeg udvalgte nøje min pædagogiske strategi og bestak barnet med både slik, chokolade og et ninjagoblad, smed løbecykel ombord på klapvognen og bar ham hjem.

Vel hjemme var det tid til at få vendt skuden så alle mand blev skiftet over i tørt nattøj og der kom legetøj og dyner på gulvet og tegnefilm på fjernsynet. Aftensmaden kom usandsynlig tidligt på bordet og var alt andet end nærende. Begge unger blev puttet uden så meget som et kvæk og det lykkedes endda at dryppe sæbeøjet med kun 2 forældrehænder til rådighed. Da klokken slog 19 sov de begge, lejligheden var ryddet og vasketøjet hængt op. Så lige nu går det meget godt!

Måske jeg burde gå i seng meget snart? Når nu det er mig der skal op kl 6 imorgen tidlig når Bassen vækker hele hytten ved at råbe ELLY! Det ER morgen!

Godnat herfra :-)

 

Reklamer

One thought on “Alene på pinden

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s