Elly 8 måneder

img_5228
Så er vores bulderbasse blevet 8 måneder og der er virkelig sket noget den sidste måned!

  • Hun er nu 71 cm lang og vejer 9,2 kg.
  • To dage efter at hun fyldte syv måneder dukkede den første lille tand op. Den har fået selskab af sin nabo og hun har nu to fine fortænder i undermunden som er på vej op. Hun var sur, sur, sur om dagen mens tænderne brød frem men sov som normalt hvilket giver håb for at de næste tænder går lige så ‘roligt’ for sig.
  • Samme dag fik hun moslet sig op på alle fire og faktisk videre op at sidde. Det tog lige 2 uger inden det blev til rigtig kravleri men midt på en legeplads i Monterey, Californien kravlede hun pludselig afsted for at få fat i bilnøglerne.
  • Hun er også begyndt at rejse sig op ad ting. Primært i tremmesengen hvor man kan få godt fat om noget men også op ad bObles-dyr, legetøjskassen mm. Det går for det meste godt men giver også lidt knubs.
  • Hun er blevet ‘sat’ på mere almindelig kost da hun ikke lige gør det frivilligt. Så hver dag serveres der nu tre måltider plus mellemmåltider og så prøver vi at skære ned på mælken for at fremme appetitten lidt. Men helt solgt på fast føde er hun altså ikke.
  • Så har den lille bestemte frøken opdaget at hendes mor kan gå – ikke forlade hende – men fx gå ud i køkkenet. Når det sker stikker hun i et hyl og kravler grædende efter mig og hiver mig i buksebenene. Det er okay men gør det altså svært at lave noget som helst med hende på sidelinjen.
  • Har klaret flyvetur t/r til californien samt ferie overthere ganske flot. Hendes 3 nætters jetlag efter vi kom hjem snakker vi ikke om.
  • Elsker stabeltårne og nogenlunde alt Antons legetøj. Hendes eget er hun ret ligeglad med.
  • Og så sover vores lille baby ikke i vugge hos mor og far længere. Eftersom hun rejser sig op måtte hun i tremmeseng og den står inde på Antons værelse så nu sover banditterne sammen.
  • Sidst men ikke mindst er hun jo bulderbassen af en grund. Der er ikke mange kys og kram og putten i hende. Tværtimod giver hun gerne en lige højre hvis hun mener man skal flytte sig eller hiver een hårdt i næsen eller nakkehårene. Møgunge :-D
Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s