Elly 7 måneder

Så er vores lillesøster blevet endnu en måned ældre!

Elly:

  • Vejer ifølge vores vægt 9,3 kg hvilket på en måde lyder sandsynligt nok. Men på den anden side skulle hun så have taget 1,3 kg på, på en måned hvilket lyder knap så sandsynligt, særligt fordi hun aldrig har spist så lidt som det sidste stykke tid. Vi må lige teste vægten igen  imorgen. Hun er til gengæld blevet 68 cm lang.
  • Sover stadig mest om natten og utroligt lidt om dagen. ALDRIG mere end 30 min i barnevognen men hjemme i sengen kan det af og til blive til mellem en time og halvanden. Det holder moren igang dagen lang men når dagen slutter allerede 18:00 er det jo okay.
  • Hun sidder fuldstændig stabilt og er begyndt at kravle frem på alle fire for så at gå i stå der eller sætte sig tilbage. På maven kan hun stadig dreje rundt om selv og nu også skubbe sig baglæns – det er bare sjældent den vej hun gerne vil.
  • Er bare ikke fan af det der mos og grød. Vi fortsætter med at tilbyde det og får af og til lidt indenbords og derudover ‘spiser’ hun løs af vores mad. Det går faktisk rigtig fint men sviner ubeskriveligt meget. Hvorfor findes der ikke en opvaskemaskine til TrippTrapp-stolen?
  • Er stadig ikke særlig god til at sidde/ligge lidt med sit legetøj. Af en eller grund vil legetøjet aldrig det hun gerne vil have det til så hun skælder ud på det non-stop. Men hvis storebror er hjemme sidder hun gerne og gumler på noget og kigger på ham. I den retning ligner de hinanden – der skal helst ske noget og være gang i den hele tiden.
  • Hun elsker ture i klapvognen, bad, hunde, andre børn, saftevand (yep!) og at sove på siden. Hader stadig at få tørret hænderne og munden, at få tøj på og at få solen i øjnene.

Selvom det kun er 2 dage siden hun rundede 7 mdr så

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s