Elly 6 måneder

IMG_5180 (1).jpg

Elly Badelly bliver lynhurtigt ældre, både i virkeligheden og særligt herinde fordi et vist 5-måneders indlæg var ret så forsinket. Jeg synes virkelig der er sket en del her i juni måned!

  • Elly vejer næsten det samme – ca. 8,0 kg men er vokset til 66 cm i længden. Hendes øjne er stadig blå og håret stadig helt lyst, til gengæld vælter det nu frem med nyt hår og det eneste spor af den hanekam hun blev født med er en lang tot lige på toppen af hovedet som af og til stadig stritter lige op.
  • Hun spiser grød om morgenen og mos om aftenen, førstnævnte med væsentlig større succes end sidstnævnte. Derudover får hun lov til at smage/sutte på en masse af vores mad så hun har både smagt kartofler, gulerødder, agurk, skorper, yoghurt, ost, broccoli, æble, pære, nektariner, jordbær, melon, is og andet godt.
  • Hun sover MERE end en halv time ret ofte! Det er den vildeste succes. Slyngevuggen er pakket væk og hun bliver puttet til lur, og falder selv i søvn, i sin vugge. Det udløser langt de fleste dage en enkelt lur på omkring halvanden time.
  • Hun sidder nu helt selv. Hun får oftest lige ammepuden bag sig da hun godt kan finde på at kigge lidt for meget bagover efter Anton. Derudover laver hun ‘flyvemaskinen’ med arme og ben når hun ligger på maven og drejer begge veje rundt om sig selv i cirkler. Selv rulleriet er der kommet gang i, primært fra ryggen om på maven men begge veje virker.
  • Hun elsker elektronik og bliver super hidsig når hun ikke må få computer, iphones, fjernbetjening, kamera og Antons helikopter. Derudover er hun vild med ture i barnevognen, at bade, hive sin mor i nakkehårene og titte-bøh leg.
  • Så hader hun til gengæld at blive tørret om munden, at få tøj på og når legetøjet ikke makker ret – hvilket det (stadig) sjældent gør.
  • Hun har været på sin første ferie og i den forbindelse første flyvetur og klarede det til et 12-tal.

Sidst men ikke mindst så er vuggestuepladsen i hus og 15/10-2016 bliver Elly Frikadelly en soltrold!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s