Elly 5 måneder

IMG_7447.jpg

Tiden løber fra os og jeg er virkelig sent på den med Ellys 5 måneders status. Så sent at jeg lige skal holde tungen lige i munden for at adskille hvad der skete før hun rundede 5 og efter. Men her er mit bedste forsøg:

Lillesøster

  • Vejer nu 7,9 kg og måler 64 cm. Vi har fået sorteret i tøjet og nu er det str. 68 der ligger i kasserne. På trods af at hun har næsten samme kampvægt som storebror da han var 8 mdr så kan hun faktisk godt bruge en del af hans aflagte tøj fra dengang da hun opbevarer det meste af sin kampvægt på lårene og ikke om maven.
  • Både sidder og står rigtig fint – sidde kan hun næsten selv og stå er selvfølgelig med støtte. Hun har også vendt sig et par enkelte gange men har ikke den store interesse for det. Hun er også stadig en sand champ til at ligge på maven og skubber fra med armene. Jeg har endda en video hvor hun er så muggen at hun får benene hevet op under sig og skubbet fra så hun rent faktisk kommer lidt fremad.
  • Er en pestilens i forhold til sit legetøj som hun skælder ud på nærmest konstant. Hun var ellers så god til at ligge ved legestativet men det er totalt no-go i øjeblikket.
  • Har smagt sin første rigtige mad, både mos og grød. Selvom interessen bestemt er der så mangler vi lige forståelsen for at man skal åbne munden! Drikke af kop er til gengæld en fest.
  • Sover stadig ganske godt om natten. Nu bliver hun puttet allerede mellem 18 og 18:30 og så sover hun til mellem 6 og 7 næste morgen afbrudt af to meget korte måltider.
  • Al den søvn om natten efterlader ikke meget til dagen så hele hendes 5. måned har hun sovet 4 x 30 min hver e-n-e-s-t-e dag.
  • Er begyndt at grine af og til. Hun smiler nærmest konstant men de rigtige grin er svære at lokke frem. Det er primært Anton der kan det. Eller en kildetur.
  • Er vendt lidt på en tallerken og blevet svært glad for sin sut som hun endda kan samle op og putte i munden.

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s