Forældretesten # 1

Både søndag og mandag var bassen en smule skidtmads om natten uden at være sådan rigtig syg, men i håbet om at tage det i opløbet holdt vi ham hjemme tirsdag.

  • tirsdag er den eneste dag i ugen hvor faren har undervisning fra 8-17. Dvs han tager afsted ved 7-tiden og kommer hjem omkring kl 18. Bassen vågnede 6:38 og faldt i søvn på sofaen ca. kl 17. Dvs 20 min med dobbelt forældre-dækning og 10 timer med mor alene på pinden.
  • fjernsynet var tændt uafbrudt fra kl. 6:38 til 14:30. No shit. Og igen fra 16:30 til bassen gik kold. Vi har ikke skyggen af TV eller ipad-kvote lige pt. Det skal nok komme. Måske.
  • jeg fik både redt senge, lagt vasketøj sammen, tømt opvaskemaskinen og ordnet lillesøsters flasker x 2.
  • jeg bagte boller med bassen og havde begge unger med på både bibliotek og legeplads.
  • lige da jeg synes jeg havde allermest styr på det der mor-halløj valgte den ældste at tage en nedsmeltning på trappen hvorefter jeg trak stor-grædende 3-årig op på 4. sal og bestak ham med kage. Note til selv, må huske at læse op på bedre opdragelses-strategier.
  • da dagen sluttede var begge unger i live og mætte. Morgener og eftermiddage alene med begge unger kan ikke få pulsen op længere, jeg klarede sgu en HEL dag!

 

Reklamer

2 thoughts on “Forældretesten # 1

  1. Maja Højgaard siger:

    High five! Det lyder ikke som om du mangler at læse op på opdragelse. Det lyder bare som om du har lært at mestre kapitlerne afledningsmanøvre og bestikkelse. Jeg taber helt pusten over alt det du har nået. I would not!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s