Elly 1 måned

 

IMG_4955 (1).jpg

Lige pludselig flyver tiden afsted og vores bandit af en lillesøster er allerede 1 hel måned!

  • Hun vejer ifølge lægen 4,8 kg – men vi blev vejet hende og jeg på samme vægt og min vægt trukket fra så det er vist lidt upræcist og en smule i overkanten tror jeg. Til gengæld er hun vokset 4 cm og er nu 54 cm lang. Vores lille tykling.
  • Hun har sendt sine første smil afsted, det er ikke fordi hun strør om sig med dem men når hun smiler er man ikke i tvivl om at det er bevidst :-)
  • Hun spiser allerede mere i sin flaske end storebror nogensinde gjorde, det er altså kun 120 mL men ham den småtspisende basse kom sjældent over 100 mL.
  • Hun er simpelthen både så stærk og en rigtig lille kravler. Fra dag 1 har hun ikke gidet ligge på mors eller fars bryst og slappe af, hun møfler rundt som en lille krabbe. Til gengæld holder og løfter hun sit hoved virkelig flot!
  • Hun har skam temperament og skal nok sige til hvis hun er sulten eller træt, men når der ellers er styr på de basale behov er hun utrolig mild og græder stort set ikke. Endnu. 7-9-13.
  • Hun er noget så sød ved mig om natten, JA hun spiser flere gange hver nat men når hun er færdig lægger jeg hende i vuggen og så falder hun selv i søvn igen! Det er en helt ny verden for os.
  • Hun er så småt begyndt at ‘pludre’ når man snakker med hende.
  • Hun har stadig det lange, lyse hår som hun blev født med. Gad vist om det bliver?

Vi er selvfølgelig fuldstændig skudt i hende, også storebror, og nu her hvor der er gået en måned føler jeg også at vi er ved at lande i vores nye roller i en familie på 4.

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s