Lillesøster

Vi ventede og ventede – og pludselig var hun her med lynets hast. ‘Vi’ havde aftalt at alt efter 1. januar var ok men jeg havde indstillet mig på igangsættelse omkring d. 8. Så da veerne begyndte sådan helt af sig selv natten mellem 2. og 3. januar troede jeg nok ikke rigtig på det. Vi kom vist også ud af døren i sidste øjeblik, efter kun 4 timer med veer hjemme. Vi nåede i hvert fald kun lige at smide storebror af hos mormor og træde indenfor døren på Herlev Hospital før min krop fuldstændig tog over og leverede lillesøster knap 10 min efter.

Jeg nåede slet ikke at forstå at hun var så meget på vej før hun var her men heldigvis er lettelsen og lykken jo så overvældende og ikke mindst overraskelsen over at hun er en pige – at resten er ligegyldigt.

Hun var 3680 g ved fødslen og 50 cm, altså lidt tungere og kortere end storebror. Selvom kinderne er runde og elastikkerne tydelige så er hun lillebitte, men helt perfekt. Vores Elly.

Skærmbillede 2016-01-19 kl. 14.09.02.png

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s