40+1

Idag er jeg så 40+1. Det kan ikke komme som en overraskelse at jeg krydsede terminsdagen eftersom bassen blev ‘tvunget’ ud godt 12 dage over tid. Til alle dem der sagde at ‘det ved man jo aldrig’ når jeg ytrede at det i hvert fald ikke blev juleaften – HVAD sagde jeg…

Men status er pt

 • At baby ikke viser tegn på at være på vej. Overhovedet.
 • At jeg skal til jordemoder imorgen. Forventer ikke nogen effekt af det – og hvis der bliver tilbudt hindeløsning bliver det også et nej tak, for helt ærligt, hindeløsning d. 30/12?
 • At sidst jeg vejede mig sagde vægten +12 kg. Siden da har i hvert fald et par liter vand dog taget ophold i mine fødder så jeg kun kan passe mine kondisko når de er snøret helt løse.
 • At træstamme-ankler og kondisko kommer til at matche den kjole jeg har lånt mig frem til, til nytårsaften, skidegodt.
 • At jeg har tømt bunken af syprojekter og andre ting der skulle ordnes inden babys ankomst. Er derfor ret rastløs. Kunne selvfølgelig strikke hvis ikke mine hænder begyndte at sove af at blive holdt over navleniveau.
 • At chokolade udgør en ret stor procentdel af min kost. En fødsel er som et marathon siger de og jeg har tænkt mig at have fyldt depoterne.
 • At vi er klar. Kom bare baby, vi er så spændte på hvem du mon er.
Reklamer

4 thoughts on “40+1

 1. Rikke Busch siger:

  Hvor er det spændende 👏🏼👏🏼 Ekstra meget når I ikke kender kønnet 🙈 Glæder A sig til at blive storebror? 😊

  • dittemariej siger:

   Ja vildt spændende! Anton kan sagtens sige at der er en baby i mors mave og er indtil videre helt okay med at ‘hans’ seng og puslebord er gjort klar til baby – men tror ikke han rigtig forstår hvad der kommer til at ske. Han skal nok synes det er dårlig idé på et eller andet tidspunkt :-)

 2. Maja Højgaard siger:

  Kram og pøj pøj.
  Jeg lærte at hækle fra Jeg var 39+2 til knægten kom 41+3. Det er lettere fordi man lettere kan giv slip og lægge det fra sig og kun skal holde styre på en maske ad gangen. Det blev til små fugle og en blæksprutte, der hænger i en uro over hans seng
  .

  • dittemariej siger:

   Jeg har også overvejet at tage hæklingen op igen men af en eller anden grund er min tålmodighed SÅ dårlig med hækleriet ift strikningen (hvor den altså heller ikke er i top)…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s