Barselsprojekter # 1

Jeg vil ikke påstå at jeg har vildt mange ideer om hvad jeg skal nå her i min barsel, tænker ind i mellem noget med at gennemgå hele hytten fra a til z både oprydnings- og rengøringsmæssigt men det tæller virkelig ikke som en reel plan. Til gengæld har jeg længe gerne ville lære at bruge vores spejlreflekskamera og det er faktisk er lykkedes mig at gøre noget ved det! Jeg har meldt mig til et aftenskolekursus a tre gange og efter første gang i sidste uge fik vi dælme lektier for.

Primært vil jeg jo gerne lære at bruge det for at tage billeder at mit barn (snart mine børn) og så feriebilleder. Anton er selvfølgelig i den alder hvor han absolut ikke gider at kigge på kameraet men besluttede nu alligevel at tage billeder af ham fremfor en eller anden ligegyldig ting, da det nu engang er især ham jeg gerne vil blive bedre til at tage billeder af!

Så imorges tog jeg barn og kamera under armen ned på legepladsen. Det er absolut første gang er kameraet ikke står på ‘auto’ så resultatet er langt fra fantastisk, men jeg fik øvet mig og forhåbentlig bliver det bedre og bedre.

IMG_4776

IMG_4784

IMG_4795

Det blev også første gang at flyverdragten kom på, den er købt helt tilbage i Januar under udsalget men passer perfekt. Dog er det stadig ikke helt koldt nok for vores basse, han var lettere svedig under dragten da vi kom hjem…

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s