09.01.2015

Selv her 5 dage efter er det stadig lidt underligt at tænke på det, men for fem dage siden cyklede jeg i morgenmørke og regnvejr den vante tur til Rigshospitalet, gik op på Gynækologisk Afdeling og ind til eksamen, talte i 20 minutters tid om 2 cases – en om en gravid der havde mærket mindre liv og en om en kvinde med mulig livmoderkræft og dér, kl 9 fredag morgen fik jeg så min sidste karakter og vinkede farvel til titlen som stud.med og sagde hej til mit nye liv som læge. Lige der, efter en eksamen som alle andre, ændrede det hele sig lidt og det føles ikke rigtig anderledes endnu.

Min helt igennem fantastiske familie stod klar med flag, champagne, hjemmebagt kransekage og en kæmpe buket blomster. Der blev smilet, jublet og skålet inden vi alle begav os ud i regnvejret igen for at fortsætte fejringen hjemme.

Der er ingen tvivl om at det var en af de største tidspunkter i mit liv og det er da lidt sjovt at det skete samme sted som det absolut største tidspunkt i mit liv – nemlig da vores basse kom til verden en etage længere nede. Både studie og fødsel var langt og til tider uoverskueligt men begge dele klarede jeg (vi) og det er jeg pissestolt af.

Nu skal det lige synke ind, bunkerne bekæmpes og bassen nydes inden det går løs med lægelivet fra d. 1. februar.

Lidt glimt fra dagen:

IMG_4502

IMG_4505

IMG_4504

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s