Om at tømme en Bilka for legetøj.

Jeg er virkelig ikke en af dem der kommer i Bilka særlig tit. Inden de åbnede i Fields skete det faktisk så godt som aldrig. Jeg forstår slet ikke at folk kan handle deres hverdagsting der uden at det koster en formue og uden at man kommer hjem med 117 andre ting. Derudover er jeg aldrig helt blevet fanget af konceptet med at kunne købe alt det samme sted.

Men altså, her for knap 2 uger siden drog jeg afsted mod Bilka mens bassens lur blev overvåget af hans far af den grund at der var 30 % på alt legetøj OVENI de tilbud de allerede kører. Og let’s face it, jeg er en sucker for tilbud. Så jeg mængede mig i folkemængden med min alt for lille kurv og pløjede igennem de uanede mængder af legetøj. Seriøst – jeg tror de bestiller legetøj hjem til de dage så hylderne er fyldt.

Vi har et fast budget for julegaver til fætre og kusiner på begge sider men pga tilbuddene har vi nu kunne købe større gaver for samme budget hvilket jeg da synes er lidt en succes. Fik også hamstret et par ting til Anton.

Tips til gode deals:

Stort BOSCH legetøjs-værktøjssæt, normalt 369, tilbud 199, med rabat ca 140 kr.
BRIO skab med vask til legekøkken, normalt 349, tilbud 279, med rabat ca. 170 kr.
Schleich dyr, normalt op til 70 kr pr stk, tilbud 3 for 100, med rabat 3 for 70 kr.

Og her kommer tippET så – IGEN PÅ SØNDAG ER DER 30 % PÅ ALT LEGETØJ, OGSÅ NEDSATTE VARER. Kataloget er på deres hjemmeside….

#absolutikkesponsoreretindlæg

Reklamer

3 thoughts on “Om at tømme en Bilka for legetøj.

  1. Anna siger:

    Hej Ditte. Jeg nyder at følge dig på både din blog og på insta. Jeg er selv medicinstuderende på KU og går med tankerne om snart at få 1. barn. Det ville være super lækkert hvis du ville lave et blogindlæg om hvordan det er at være mor og gå på så krævende et studie.
    Tak for en skøn blog og ha en dejlig dag!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s