Lettelse.

Lige pt sidder jeg i min sofa med benene slynget op. Jeg laver ingenting. Faktisk er fjernsynet ikke engang tændt og min mobil er uden for rækkevidde. Det er AWESOME.

Kender I den følelse? Jeg har været til eksamen idag. Og det gik virkelig godt, men det er ikke engang derfor. Udover eksamen idag var jeg til eksamen i sidste uge og forsvare mit kandidatspeciale. To uger før det afleverede jeg det famøse speciale og en uge før det var der en anden eksamen. Og nårh ja, 5 uger før den en anden eksamen. Det her sidste semester er en lang eksamensperiode og mit hoved har svært ved at mobilisere motivationen så hurtigt efter der er sat et flueben ved den overståede.

Sidste vinter var bassen syg sådan effing-hele-tiden. Vi betalte 3000+ kroner for at få ham passet i vuggestue 2 dage i december. Det er den mest crazy dyre barnepige ever. Og der var ingen at give skylden. Udover mega træls vinter, akut dræn-anlæggelse lillejuleaften und so weider, betød det at jeg måtte afmelde min eksamen. Så i foråret kørte jeg 11. semester og en 10. semesters eksamen der også lige skulle indhentes. I sommer forsøgte jeg så med det kandidatspeciale men færdig blev det ikke så 12. semester blev også med et hængeparti / stressfaktor som nu endelig er krydset af listen og nærmest også fortrængt.

Jeg har ingen hængepartier. Nada. Kun en eneste eksamen mellem mig og det lægeløfte. Om så bassen ligger sig med både skoldkopper, mellemørebetændelse, diarré og hjørnetænder (kan i fornemme mine 4 primære mareridt?) så kan jeg godt indhente med weekendvagter og klinik mellem jul og nytår. Nu kan det næsten ikke gå galt. Har sådan en følelse af minions der danser glædesdans inden i mig. Håber de kan mobilisere lidt selvdisciplin julen over.

Skærmbillede 2014-11-27 kl. 20.14.21

Reklamer

One thought on “Lettelse.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s