Om KBU når man er en familie – ingen vej tilbage

Skærmbillede 2014-08-12 kl. 19.07.48

Som ovenstående billede så fint viser så er jeg nu tilmeldt KBU! Vildt! Den, i sidste uge fremsendte pinkode, blev ombyttet til denne fine mail og nu er angstniveauet steget en anelse. Der er nemlig sådan lidt veje udenom KBU nu og her. Man kan nemlig godt udskyde i op til 2 år med at tilmelde sig, så skal man bare selv ud og finde arbejde i mellemtiden. Hvis nu at bassens far havde været færdiguddannet om et halvt eller et helt år ville det selvfølgelig være den oplagte mulighed at vente lidt og håbe at vi alle tre kunne følges ud i Danmark. Men på papiret har han præcis 2 år tilbage, så alt skulle flaske sig usandsynlig godt og han skulle måske presse sig selv mere end hvad godt er for at være sikker på at blive færdig til den tid. Det gider vi ikke. Så om det er nu eller om et år eller halvandet gør det ikke nemmere for os hvis der ender med at stå Åbenrå skrevet i panden på mig. Så hellere få det overstået, KBU er trods alt et dejligt, planlagt uddannelsesforløb og endt KBU udløser også en fin lille lønstigning på str. med et vuggestuebeløb og det er jo ikke at kimse af.

Så nu er jeg tilmeldt ja jeg er så. Og nu er det bare at vente, vente og vente. Tænker jeg lige kommet med en statusopdatering undervejs, sådan lidt om hvad vores plan 0-100-vælger er, plan 100-200-vælger og plan 200+vælger. Når vi altså har en plan 200+vælger. Den er stadig åben for forslag!

Så det er fra nu af og de næste måneder at der skal krydses fingre for at ham Benny B kaster et ordentlig nummer efter mig!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s