Børneværelset # 2 – puslepladsen

IMG_4399

Projektet startede jo for længe siden og puslepladsen har været færdig læææænge, meen, der gik ferie i den! Faktisk er der ikke ændret så meget. Puslebordet er et kili-bord fra Sebra som næste satte min fødsel igang da vi skulle anskaffe det. Først kom der et der var i stykker og så kom der et hvor skruerne ikke passede. Der blev samlet, skilt ad og båret op og ned fra 4. sal mange gange! Kurvene fra Muuto er de eneste jeg har kunne finde som udnytter pladsen på hylderne ordentligt. Den ene var min julegave fra mit tidligere firma og de tre andre er købt af kollegaer hvorfor jeg er sluppet gevaldigt billigere end normal sagspris.

IMG_4363
IMG_4358
IMG_4382
IMG_4398
IMG_4359

Husene er fra netto og købt for et par måneder siden, de er bare først kommet op nu. Det samme med kortene fra Boob Noon. Loftet over puslebordet ville jeg så gerne fylde ud med papirbolde og selvom jeg troede jeg havde vildt mange hænger de alligevel med en del luft imellem. Sådan må det være. De er fra søstrene grene, ikea og magiskeminder. Hængt op med ophæng herfra.

IMG_4361
IMG_4364
IMG_4393
IMG_4390

På siden af bordet hænger en fin opbevaringsdims fra 3 sprouts købt her. Giraffen derpå er så sød men i den er bleer, vådservietter og andet rod og derfor er den gemt ind mod væggen. Desuden er blespanden røget, den var grim og lugtede og jeg havde ikke råd til VIPP (suk).

Sidst men ikke mindst er der blevet syet nyt betræk til puslepuden af et damask-håndklæde. DIY coming up.

IMG_4410

Reklamer

5 thoughts on “Børneværelset # 2 – puslepladsen

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s