Bedre sent end aldrig – nu med pusletaske!

IMG_4355
IMG_4348
IMG_4357
IMG_4356

Okay det er måske ikke helt rigtigt, for jo, jeg havde faktisk en pusletaske. I en måneds tid. Købt brugt på den blå avis og solgt igen på den blå avis, til samme pris. Den var for lille, for uhandy og for grim. Har siden brugt en stor kanvaspost/net-ish-fra Sofie Schnoor som bestemt har været pænere og større men måske ikke så praktisk i og med alting har ligget hulter til bulter i et stort rum.

Men så dukkede denne her skønhed fra Ida Ising op overalt på min insta, bloglovin og jeg ved ikke hvor. Var solgt med det samme med havde lidt svært ved at retfærdiggøre køb af ny, ikke helt billig pusletaske til snart halvandet-årig. Var endda ude i projekt sy-lignende-selv da min mor leverede link til pixizoo som giver lidt rabat. Jeg snakkede lidt med bassen som besluttede at han gerne ville forære sin mor den for nogle at de børnepenge der dumper ind i næste uge da han absolut ikke står og mangler noget som helst. Vældig sødt af bassen ik?!

Prisen på denne model med nylonstropper og ensfarvet foer er normalt 999 kr. Den var sat ned med 15 % hos pixizoo (nu “kun” 10 %) og jeg fik yderligere 10 % for at købe mere en een vare og fik derfor et ekstra lagen med. Samlet normalpris ca. 1100 kr, jeg gav 840 kr. De har fri fragt og retur.

Tasken findes også i en fantastisk udgave med læderstropper og liberty-foer. Se alle modeller på Ida Ising side HER.

Dette indlæg er IKKE sponsoreret.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s