Børneværelset # 1

Da bassen fyldte 1 år fik han en helt speciel gave af sin mor og far – en ret stor gave faktisk, nok omkring de 20 m2. Han fik nemlig sit helt eget værelse. Fuldstændig vanvittigt med tanke på at vi bor i en 3-værelses på 82 m2 og den lille bandit nu har fået tilkæmpet sig en trediedel. Men altså, indtil da delte han værelse med vores læseplads/kontor. Bassen havde et puslehjørne og et sovehjørne og vi havde skrivebord + reol. Legetøj og alverdens andet udstyr var strøet elegant ud over lejligheden. I teorien fint nok, men skrivebord vil man som regel gerne bruge om aftenen når barnet sover og det fungerer vildt dårligt når det står i dét rum barnet rent faktisk sover i.

Derfor rykkede skrivebord ud og resten af vores lejlighed blev befriet for legetøj som nu er forvist til bassens værelse. I og med vores lejlighed er så “lille” har bassen ikke brug for legehjørne i vores stue, hans værelse er nemlig en suite til vores stue. Badabum. Så jeg kan være iskold og insistere på at legetøj bor inde ved ham selv.

Udover at skrivebordet rykkede ud og alt muligt rykkede ind var der aldrig nogen plan eller idé med værelset som derfor blev lidt en rodebunke. Men nu har jeg tid til at gøre noget ved det og er derfor startet på projekt børneværelse. Første skridt var at rykke ALT ud og støvsuge, tørre støv af og vaske gulv. Et næsten tomt børneværelse ser nogenlunde sådan her ud:

Skærmbillede 2014-07-08 kl. 12.58.59

Skærmbillede 2014-07-08 kl. 12.58.43

Møbler og legetøj er nu ved at finde sin endelig plads og jeg glæder mig til at vise værelset frem efterhånden som de små dele bliver færdige. Følg endelig med her på bloggen.

Husk at du kan følge Dittemor på bloglovin ved at trykke på ikonet i højre side!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s