Jeg er åbenbart den ENESTE der er godt træt af helligdage!

Mens andre – både omkring mig og i blogland fryder sig over de mange helligdage som foråret har det med at bringe med sig så er jeg godt nok ved at være fyldt op!

Hvis nu jeg havde et almindeligt 8-16 job så ville jeg nok også synes det var det fedeste. Men det har jeg ikke.

Hvis nu vuggestuen ikke toppede hver helligdag op med en lukkedag så ville det være en fest. Men det gør de.

Hvis nu jeg ikke skulle til eksamen om 7 dage ville jeg også nyde dagene med min basse. Men det skal jeg.

Hvis nu bassens far også havde fri og ikke skulle til undervisning og eksamen så kunne han jo bare klare ærterne. Men han har ikke fri og han skal til undervisning og eksamen.

F*ck hvor er det bare p*sse-l*rte-træls altså. Og lidt at en logistikopgave. Sidste weekend var helt forfærdelig. Vuggestuen lukket torsdag, fredag, lørdag og søndag og eksamen til bassens far mandag. Need I say jeg ikke fik læst meget? Denne uge er et logistik-korthus som heldigvis stadig står. Idag henter barnepigen, imorgen passer mormor, fredag har vi sagt JA til nødvendig pasning i vuggeren og fredag aften kører bassen og jeg mod Jylland hvor farmor har lovet at passe lørdag og søndag mens jeg læser inden vi søndag aften kører mod København igen hvor faren så passer mandag hvor der sjovt nok IGEN er lukket. Puha, der skal ikke meget til at få det korthus til at vælte.

Nå men næste år er jeg færdiguddannet! Haha – så skal jeg daaaaase alle fridagene væk. Nårh nej!

Husk at du kan følge Dittemor på Bloglovin ved at trykke på ikonet i højre side!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s