Drengedukken

dukke

Synes lige jeg ville vise ham her frem – han kom med posten for et par dage siden efter at have været længe undervejs. Hvis vi skal ind til benet så er det jo en drengedukke – og en dukke til en dreng. Det tvivler jeg dog lidt på at Anton vil komme til at bruge den som, den kommer nok mere i samme kategori som bamserne, nemlig een der er hyggelig at have under armen når man skal ud i den store hvide verden.

Og nej, jeg har intet imod at drenge leger med pigelegetøj hvis nogen skulle få den tanke. Men jeg kommer altså heller ikke til bevidst at købe prinsesse-Duplo o.l. til Anton bare fordi der skal være ligestiling i legetøjet :-) Havde han nu haft en storesøster kunne han jo gå på jagt i de legetøjskasser men det har han ikke så indtil han selv kan komme må ønsker må han finde sig i unisex og drengelegetøj…

Tilbage til ham her hipster-dukken. Han er fra PiggyHatesPanda på Etsy og har kostet 65 $ fordi jeg selv har valgt farverne på tøjet. Hun har flere ready-made på Etsy i allerede afstemte farvekombi’er som vist er 10 $ billigere. Fordi jeg selv valgte var han også lidt længere tid undervejs. Jeg synes simpelthen den er SÅ sjov og finurlig og indtil videre er bassen også fint tilfreds og har givet ham både kram og flyveture. Dog har han intet navn endnu… Forslag modtages gerne!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s