Lidt karakterpenge til mig selv

Sidder lige pt i min sofa og slapper af efter en dejlig dag i det gode vejr. Vi har fejret bassens mormor med stor frokost, udendørs bad til børnene, legepladsbesøg og hotdogs. Ikke noget at sige til at han faldt i søvn i bilen på vej hjem – bassen altså. Den lille powernap gjorde det svært at falde i søvn igen selv, så har lige siddet med ham i armene til han døsede hen, det sker så yderst sjældent så det er med at nyde sådan en hyggestund.

Den sidste halvandens uges tid har budt på tre eksaminer for mit vedkommende. Det lyder voldsomt men det kan jeg næppe påstå at det var. Når man er vant til mega-skriftlige-eksaminer med syttentusinde fag og seks timers skriblerier så er een mundtlig eksamen til eet fag jo pretty simple. Dermed ikke sagt at nervøsiteten er mindre..

Heldigvis gik det over al forventning så jeg kunne med god samvittighed tage afsted til lidt selv-forkælelse bestilt for lang tid siden. Jeg har været til personlig shopper! Det er Magasin der har denne gratis service hvor man udfylder et skema om sin stil og ønsker og så er der ellers sat en time af når man kommer til at prøve den bøjlestang fuld af tøj som er fundet frem på forhånd. Jeg tog en veninde med under armen som en 2nd opinion og vi fik en hyggelig eftermiddag ud af det.

Jeg havde bedt om jeans (må erkende jeg ikke kommer til at passe mine præ-fødselsjeans, suk!), en pæn hverdagskjole (som ikke blot er en forlænget t-shirt a la de ti andre jeg har) og en mellemting mellem en jakke og cardigan som duer til jeans og en top. Præcis de ting kom jeg hjem med + en enkelt top. Havde desuden skrevet at mit budget var 2000-2500 og brugte præcis 2500.

Udover et par lee-jeans købte jeg disse tre ting:

Skærmbillede 2014-05-25 kl. 20.11.16

Jakke fra Topshop // Top fra Inwear // Kjole fra Ganni

Det der med at belønne sig selv lidt – det kan altså anbefales!

Nu vil jeg gå ud og smide stort set hele bassen sommergarderobe i blød i vanish. Det gode vejr giver godt nok lidt udfordringer på den front….

Reklamer

One thought on “Lidt karakterpenge til mig selv

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s