Begyndersandaler til de små fede fusser

For et par uger siden var bassen og jeg til børneundersøgelse i forbindelse med et projekt. Som en sidebemærkning kom jeg til at omtale hans fødder som “de små fede fusser”, selvfølgelig sagt i den kærligste mening. Børnelægen måtte dog korrigere mig og nævne at han faktisk har lange, slanke fødder. Hmm det ved jeg nu ikke hvad jeg skal synes om.

Summa summarum så går de små fødder altså ingen vegne på egen hånd endnu, men tror da bestemt at de gør inden sommer og derfor har jeg kigget lidt på begyndersandaler. Der er så mange fine at vælge imellem at det næsten er umuligt!

Skærmbillede 2014-03-30 kl. 21.15.46

Mørkebrune fra Angulus // Brune fra En-fant // Cognac fra Petit Nord // Mørkeblå fra Angulus // Grå fra Pom D’api // Mint fra Naturino / Falcotto // Guld fra PomPom (findes også i leo) // Mørkeblå fra Bisgaard // Lyserød fra Move by Melton.

Der sneg sig lige to pigesandaler ind – PomPom fordi de er så fiiine og Move by Melton fordi jeg så dem i en drengeudgave i Magasin men kan ikke opstøve et billede af dem på nettet. 

Jeg tror vi ender med de mørkeblå fra Angulus da vi lige nu kan få dem med 30 % på lillefigaro da de kører midseason-sale på alt tøj og sko. Desuden har angulus et målepapir til deres forskellige modeller som kan printes fra deres hjemmeside her og dermed gøre størrelses-vælgeriet nemmere for undertegnede. 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s