BOCK Cph Lagersalg 2014

bock

Igår tog jeg et smut til Lagersalg hos BOCK Cph – mit første lagersalg i år (missede Norlie)! Anton har ikke noget fra BOCK selvom jeg længe har sukket over flere af deres fine ting. Men, mit nye liv på SU sætter mange begrænsinger på prisniveauet for børnetøj og der ligger BOCK laaangt over, selv på udsalg. Der var særligt en trøje jeg bare ville have og kæresten havde endda sagt god for at den ikke var for tøset så da jeg havde lidt tid for mig selv igår tog jeg afsted.

sted Det bliver holdt i Waterfront Shopping i Hellerup på 1. sal hos danseplaneten. Man skal ikke kækt tage elevatoren op på 1. sal nede fra p-kælderen som jeg gjorde. Så ender man midt i wellnesscenter og føler sig noget forvirret. Man skal faktisk UD af centeret og rundt til langsiden ved vandet og så op ved danseplaneten som ingen skilte har. Lagersalget er der også idag indtil kl 16.

udvalg Der er virkelig meget! Både fra nyeste kollektion og også nogle ting som jeg ikke kan finde på hjemmesiden og som altså må være ældre. Udvalget er særlig stort i dragter, veste, huer, halsørklæder og vanter og vist egentlig også i leggings. Trøjer og kjoler er der bestemt også men ikke i alle farver og størrelser. Desuden var der tæpper, uglepuder og legetøj. Jeg var på jagt efter størrelse 18-24, både til mig selv og nogle med pigebørn og der var det svært at finde nogle specfikke ting, der var der lidt mere i de lidt større størrelser.

priser Føromtalte trøje jeg kom efter til Anton koster lige omkring de 500 fra ny (gisp!), hvilket også er derfor den heller ikke blev købt på udsalg til 40 %. På lagersalget kostede langt de fleste ting i 70 % bomuld / 30 % uld 200 kr og 2 for 350 (jeg skulle også købe for andre og fik derfor trøjen til 175), ren uld kostede 250 – to for 450. huer, halstørlæder og vanter kostede mellem 50-100 og så 3 for 150-250. Dragter 200 kr. Legetøj 50-75 kr. Tynde leggings og strømpebukser 60 kr. Hun er virkelig sød hende der har det og gav mig fx rabat selvom jeg kun havde 2 hue/halstørklæde og ikke 3.

udbytte HELDIGVIS var trøjen der i rette størrelse og godkendt farvekombi – YES! Derudover skulle jeg faktisk ikke have noget men købte et par leggings og så en sød hue med matchende halsedisse her til foråret i brun. Har nemlig købt brune forårssko til bassen og en mint mini a ture forårsanorak (fra trendsales – tror ikke de laver farven i år). Det kommer til at passe sk*degodt sammen :-)

Nedenstående ting er fra den nye kollektion og ting som jeg er ret sikker på jeg så derude :-)

bockcollage

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s