Juleønsker # 1

Unknown

Vendebakke fra Architectmade // Pelikan fra Lucie Kaas // Fad fra Liebe // Tehætte fra Place de Bleu // About a Chair i Koral fra HAY // Display Me sættekasse fra HAY // Smykketræ fra Swedese // Lyngbyvase i mint // Spurv fra Lucie Kaas

D. 1. december er lige om hjørnet men min ønskeseddel har været færdig lææænge. Jeg har nemlig en liste jeg fylder på i løbet af året når jeg finder ting jeg gerne vil have! I år er den ekstra lang da stort set alle midler går til den forkælede lille basse.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s