En neon-ræv!

Efter en veloverstået eksamen i torsdag besluttede jeg mig for at holde læse-fri weekenden over inden jeg skal til at tage hul på endnu en (SUK!) tyk bog. Sammenfaldet blev at jeg frøs noget så meget om mine øre da jeg cyklede hjem fra selv samme eksamen og at bassen lå og sov da jeg ville hente ham fra vuggestue så jeg blev nød til at fordrive en halv times tid i den nærliggende garnbutik.

Resultatet af diverse sammenfald, undskyldninger, overbevisninger og overspringshandlinger blev denne hue med både neon og ræv! Den er strikket i frihånd hvilket desværre betød at jeg fik strikket en der var for lille som måtte pilles op og strikkes om. Men den er trods alt så hurtigt strikket igen at det ikke gør noget.

Garnet er essentials big fra rico design i neon-koral og Álafosslopi fra lopi i grå. Begge dele er købt i garnbutikken på Godthåbsvej. Huen er strikket på pind 7 i ren retstrik og har fåen en ræv-pompom på toppen som er købt hos skindhuset. Jeg var så forudseende at købe to pompom’er når nu jeg var derinde så jeg kan strikke endnu en hue i nogle andre farver måske?!

Så mangler jeg bare en vinterjakke, et par vinterstøvler, et varmt halstørklæde og nogle pæne vanter – så kan vinteren bare komme an… øhhhh travlt? nej da….

hue

Reklamer

2 thoughts on “En neon-ræv!

    • dittemariej siger:

      Hej Thilde! Den er strikket på pind 7 og jeg slog 52 masker op. Ellers er det bare retstrik hvor jeg har taget ind på det sidste stykke. Først hver 7. Maske, så hver 6. Osv med en retpind mellem hver!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s