Psst! Midseason-rabatter til sig selv & baby

Det vælter med midseason-sales rundt omkring – nogle mere brugbare end andre. Alle dem der, som kun gælder en bestemt model eller et bestemt mærkeligt mærke gider jeg ikke, men her er to som er rigtig gode:

1. Smartkids har 20 % på alt, inkl nyheder idag og imorgen. De bytter endda indtil 10. januar – ret vildt! Men hvis jeg skal være helt ærlig så mangler bassen ikke noget pt så jeg må vente til det rigtige udsalg med at købe noget.

2. Bahne har fashiondays fra 30. oktober til 3. november og giver 20 % på dame- og børnetøj. Jeg tror det gælder det hele men det var svært at gennemskue. Tror desuden det er alle Bahne’r men jeg var i den i Field’s. Kan ikke finde noget på deres hjemmeside.. Og vær sikker inden du køber noget – deres bytte- og returpolitik er altså ikke noget at skrive hjem om.

Har længe ventet på at få rabat på en fleecedragt fra MOLO men det er ikke lykkedes, hverken til superbazar hos Magasin, diverse deals og udsalg MEN nu lykkedes det. Det er denne her – UDO – som bl.a. kan købes her:

Happy shopping!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s