Småfolk lagersalg 2013

Bloggen her har stået stille længe. Alt for længe. Jeg har virkelig tænkt på den hver dag og ønsket jeg havde tiden og overskuddet men det har bare ikke været der imellem studiestart og vuggestuestart. MEN jeg vil jo så gerne så NU får bloggen lidt tiltrængt hjerte-lunge-redning. 

Da lagersalgssæsonen er skudt igang igen er det oplagt at starte der.

For lidt over et år siden stod jeg i Holbæk med en lille-frø i maven som vi lige havde fået at vide var en lille dreng. Derfor rodede jeg løs i bunken med drengetøj str 56 og fandt faktisk virkelig mange gode sager. I år er den lille-frø 6 mdr og vejer knap 8 kg og bruger bestemt ikke str. 56 længere men vi tog turen igen.

Lidt om Småfolk 2013:

Sted: Østerled i Holbæk. Der er sg* langt til Holbæk. Men altså. Vi kan nok heller ikke kræve alt er i København men en smuuule tættere på ville give højere point. Vi gjorde dog en ægte udflugt ud af det med køreslik og hotdogs på tanken. 

Udvalg: Der var virkelig mange ting. Både tøj, overtøj, håndklæder, stofbleer, gummistøvler, tasker, huer, strømpebukser, you name it! Dog var der rigtig meget sommertøj som kortærmede bodyer og jeg ved altså ikke hvad størrelse A bruger til sommer. Sidste gang fandt jeg rigtig meget fordi str 56 ikke er den mest søgte. Heldet var bestemt ikke med mig i samme grad i str 74. Der blev fyldt op ind i mellem så det var godt lige at blive og snuse rundt og så kigge kasserne igen. 

Priser: De fuskere havde hævet priserne med en 10’er! Men stadig billigt. 90 for en heldragt, 80 for en body, 70 for en bluse, 80 for et håndklæde, 30 for en stofble. 

Udbytte: Er ikke fjollet med så mange af drenge-printsene så derfor blev det ikke til så meget – og det blev meget gråt i gråt! Fandt selvfølgelig masser af fint i størrelser jeg ikke skulle have og pigetøj som A nok ville hade mig for at putte ham i. Man finder altid det man ikke skal bruge. 

Her er hvad jeg fik:

Image

2 heldragter, 3 bluser, 1 håndklæde og 2 stofbleer. 

Alt i alt køreturen værd hvis man kan gøre det til en hyggelig udflugt. Ved dog ikke lige om vi kommer igen næste år når A nok ikke sover i heldragter længere. 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s