Petit by Sofie Schnoor Lagersalg 2013

I tirsdags drog mødregruppen og jeg ud i det gode vejr for at tage på det første lagersalg! Det er ikke mange jeg er været til efter lille hr. utilfreds’ fødsel men nu er vi efterhånden der hvor jeg godt kan have ham med – og med den pludselige vejrændring mangler han faktisk tøj. Jeg har åbenbart valgt kun at købe vintertøj i alle størrelser da jeg var gravid. Det var ikke den succes jeg havde håbet på – jeg elsker ellers Petit by Sofie Schnoor, men sikke et rodet lagersalg… Selv uden barn på armen havde jeg ikke gidet roderne bunkerne systematisk igennem.

Sted: Kulturkajen Docken. THE place at holde lagersalg efterhånden. Ikke lige supernemt at komme til men vejret var dejligt og så er det OK at gå fra Nordhavn og derud.

Udvalg: Der var ret meget børnetøj, især pigetøj. Men hvor er det bare TRÆLS med stort T, jysk udtale og det hele når alt bare ligger i bunker komplet blandet sammen. Jeg tror de oprindeligt havde stillet det i kasser med de samme ting i, i alle størrelser men når så folk leder efter den rigtige størrelse hiver de alt op og så går det galt. Det fungerer bare så meget bedre når man deler det op efter størrelse så man hurtigt kan overskue hvad der er i den størrelse man nu engang kom efter.

Priser: Billigt! 2 heldragter for 150 kr. Resten af priserne lagde jeg ikke så meget mærke til men det var billigere end mange andre lagersalg.

Udbytte: Det var mere held end forstand at jeg overhovedet fik noget med hjem. Jeg forsøgte at lede i bunkerne men det var nærmest umuligt og helt tilfældigt fandt jeg to dragter i A’s størrelse. Jeg ville gerne have haft andet men fandt aldrig ud af om de havde det og det lå gemt eller ikke havde det. Købte også en taske som er blevet min nye PÆNE pusletaske. Mere om det en anden dag!

Her er hvad jeg fik:

Grøn dragt i str. 74 og grå dragt i str. 68. 150 kr.

Grøn dragt i str. 74 og grå dragt i str. 68. 150 kr.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s