Pushymums

Man har et standpunkt til man tager et nyt ikke?

Jeg har altid syntes at de der mødre i løbetøj der drønede rundt med deres barnevogne i Søndermarken i en stor gruppe var rimelig fjollede. Come on – HVIS du endelig skal løbe så gør det da med en babyjogger istedet for din store Odder barnevogn og så gør det dog alene. Igår stod jeg der så selv. I løbetøj. I Søndermarken. Med min store klodsede barnevogn. Frivilligt. Nice one Ditte.

Konceptet hedder Pushymums – man møder op et sted i DK (se deres hjemmeside her) i træningstøj, med ungen i barnevogn, et liggeunderlag i kurven og en flaske vand. Pushymums stiller med en instruktør og så kører man ellers på i en time. Vi startede lige ud med en frisk løbetur hvor man ud over at skulle bære sin egen absolut not-så-opstrammede-post-fødselskrop også skal skubbe barnevognen foran sig. Min dårlige kondi blev stillet til skue for hele Søndermarken. Derefter holdte instruktøren lige øje med alle barnevognene mens man kunne tage en runde selv, Anton var selvfølgelig vågen så der kunne jeg DESVÆRRE ikke være med (Tak Anton – mors dreng). Resten af tiden gik med englehop, knæløft, squads osv og det var megahårdt! Punkt 1 fordi min kondi er elendig, punkt 2 fordi en god del af øvelser for mig foregik med 6 kg ekstra vægt på armen i form af Anton.

Men hvis jeg skal være helt ærlig – så var jeg ikke kommet afsted alene og havde ikke presset mig selv i nærheden af så hårdt hvis ikke der var en instruktør og 30 andre barselsdamer. Desuden var jeg der med to fra min mødregruppe og det var skidehyggeligt – især cafeturen efterfølgende :-D

Så ja jeg er nok en af fjolserne i Søndermarken fremover!

Praktisk info: En time koster 70 kr, 10 for 600 kr. Første time er en prøvetime og gratis.

Mht til billeder så går der et godt stykke tid endnu inden jeg fremviser billeder af mig i løbebukser – så i må nøjes med Anton der sidder og kigger skeptisk på mor der “squatter”.

IMG_1350

Reklamer

3 thoughts on “Pushymums

  1. Linekusine siger:

    Og det var så en af de første bastioner, der røg, kære, der kommer nok mange flere – børn gør noget ved en…
    PS – jeg kan så godt huske fornemmelsen
    PPS – Nu må vi altså snart have set din lækre lille basse

  2. Maja Højgaard siger:

    det lyder som sådan noget jeg leder efter. Har nemlig meldt mig til halvmaraton til mart, trods termin i august. Der skal vidst mere end min egen viljestyrke til for at den plan lykkes…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s