DIY – Barnevognskæde

Barnevognskæde

Barnevognskæde

For ikke så lang tid siden lavede jeg et indlæg omkring barnevognskæder – her – hvor jeg havde besluttet mig for at købe den fra Place de Bleu. Men, på trods af mails og besøg på deres adresse på Blågårds Plads lykkedes det hverken at få en eller bare høre om de lavede den i drengefarver. Så selvom jeg var klar til at kaste penge efter dem, så har de altså nærmest tvunget mig ud i at kopiere dem på det groveste :-)

Ideen er fuldstændig efter deres, en kæde med små vimpler og pompom’er på spidserne men farverne er ret anderledes end deres som er lidt pastel. Jeg har valgt at gå cirkus-all-in.

Materialer: 7 forskellige farver bomuldsstof. Jeg købte hos 25 cm af hver hos Panduro Hobby til i alt 70 kr. 1,5 m. skråbånd, jeg har købt mit hos StofSalg og betalt 8 kr. 7 garnrester (evt. adopteret hos mor/mormor/veninde). PomPom”maskiner”. Evt. to plastikringe til montering på barnevognen. Jeg købte mine på Babygear.dk til 12 kr for 2. I alt ca. 90 kr.

Fremgangsmåde: Vimplerne laves ligesom til den store flagkæde, se her. Jeg valgte at lave de små her 6 cm brede og 7 cm høje. Det passer godt med 7 flag i forhold til barnevognens bredde. PomPom’er laves på pompom”maskiner” eller på papforme og dampes så de puffer op inden de klippes til og sys fast på vimplernes spidser. Skråbåndet kan enten bindes direkte på vognen eller på plastikringene som så kan sættes på vognen.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s