KLAR! Eller…..

Så nærmer det sig med hastige skridt. I hvert fald på papiret. Igår var der præcis en uge til min termin så i princippet kan baby jo melde sin ankomst når som helst. Jeg har bare hele tiden været sikker på at han kommer langt over tid – hvis ikke vi endda skal ud i igangsættelse så rent mentalt har jeg slet opfattet at det er ved at være op over.

Ikke desto mindre fik jeg pakket den famøse taske som de skriver om alle steder – taskEN til hospitalet. Det er egentlig meningen at vi skal hjem med det samme – det de så fint kalder ambulant fødsel. Men man ved jo aldrig – måske det ikke lige går som planlagt og så er det træls at stå der uden noget som helst. Så nu er der pakket en taske til mig, en lille taske til baby og autostolen er sat frem. Så er vi vel KLAR?? Eller måske ikke. Synes stadig der er hundrede ting jeg burde gøre inden bebs kommer ud men sådan vil det nok blive ved med at være. Og helt klar føler man sig vel aldrig?

Riget - here we come...

Riget – here we come…

Reklamer

3 thoughts on “KLAR! Eller…..

  1. Maja Højgaard siger:

    Ambulant fødsel er selvfølgelig at foretrække (nedsat risiko for infektioner og DVT) men som førstegangsfødende har du ret til indlæggelse i Region H. Ikke at det er at foretrække…

  2. dittemariej siger:

    Jeg har faktisk selv valgt det – indlæggelse på RH er jo alene på flersengsstue (a.k.a. kæresten sendes hjem) og alternativet er Aldersrogade Barselshotel som oftest er fyldt.. Så derfor er udgangs-planen at komme hjem i vante rammer hvor faren også kan være med :-)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s