Poppy Rose Lagersalg 2013

Synes godt nok at det der lagersalgs-noget er startet tidligt! Der lå virkelig mange i november og nu er det allerede igang igen… Igår fredag var jeg til Poppy Rose som laver rigtig meget fint (og dyrt!) babytøj men mest til piger efter min mening. Tror ikke at baby dreng i maven synes jeg er så sej hvis jeg stopper ham i Liberty-blomstrede bukser. Men jeg tog alligevel afsted men en klar mission – en strikdragt og evt en trøje, ikke andet!

Sted: Brumleby 52, “Kostalden – mødesalen”, lige på hjørnet ved Parken. Fint og centralt og vi fik endda en p-plads! Men alt alt for småt. Nu kom jeg selvfølgelig også lige da de åbnede sammen med alle de hardcore-lagersalgs-mødre som allerede havde armene fulde og skubbede sig igennem mængderne som var det 5A. Heldigvis var der ingen barnevogne indenfor men et par stakkels børn var dog blevet slæbt med ind og var ved at blive trampet ned af hysteriske, hormonelle kvinder. Gys. Det var måske heller ikke så smart at lade gangene langs med bordene ende blindt.

Udvalg: Jeg tror de havde næsten alt i kollektionen i str. newborn og 3-6 mdr. men større end det tør jeg ikke sige. Det hele var nok oprindeligt pakket ind og lå nogenlunde sorteret men da jeg kom var det allerede et kaos af tøj i alle størrelser blandet sammen. Hvis der var nogen til at gå og rydde lidt op og ligge på plads havde de ikke en chance.

Priser: En lille anelse billigere end udsalget der lige har været på deres webshop med 50 % men ikke meget. Strikdragten som jeg gik efter koster normalt 700 kr, kostede 350 under udsalget og jeg gav 300 kr igår så kunne nok have ofret den 50’er på at sidde derhjemme og shoppe i ro og fred på computeren. Andet strik var der 2 for 300 kr hvilket jo er okay når det normalt koster 400-500 kr stk. og er 100 % merinould. Resten af priserne fik jeg ikke fat i.

Udbytte: Jeg kom, jeg tog, jeg gik. Spottede lynhurtigt dragten jeg kom efter i den rigtige størrelse og farve og fandt egentlig også den røde striktrøje jeg gerne ville have. Den viste sig at være mere bordeaux og nok lidt tøset så den tog jeg i grå istedet. Derfor et lidt sørgeligt gråt-i-gråt i billede af udbyttet men han skal jo heldigvis ikke have det på samtidig.

Poppy Rose Lagersalg 2013

Poppy Rose Lagersalg 2013

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s