Babyminder

Selvom jeg egentlig synes at jeg har haft ret godt styr på alt det praktiske omkring det der baby-noget så var det alligevel ret pinligt da jeg stod inde på Panum med min farmakologi-bog i hånden og fandt ud af at jeg var lige ved at sælge den videre sammen med alle scanningsbillederne af baby! For h***** Ditte! Havde glemt at jeg havde lagt dem ind i bogen for at ‘flade’ dem ud fordi de var småkrøllede. Nåede jo heldigvis at redde alle billederne inden bogen blev sendt videre til næste glade ejer men måtte derefter tage direkte hjem og indkøbe et stk barnets bog eller babybog til at klistre billederne ind i så ulykken ikke ville gentage sig.

Da så jeg gik på jagt fandt jeg ud af at sådan noget bare slet ikke er mig – det er pastelfarvet og fyldt med satinbånd, blonder og små håndtegnede bamser. Det har sikkert sin charme, jeg er bare ikke faldet for det. Og gider slet ikke betale flere hundrede kroner for det. Så jeg googlede løs og endte med at finde den fineste babybog fra Petit Collage som blev indkøbt på Amazon for den sølle pris af 11 GBP inkl. porto. Den lå i postkassen kun 4 dage efter!

Bogen er fyldt med fine grafiske illustrationer og sider til alt om baby, især de småting man har det med at glemme – hvornår sparkede baby første gang, hvornår smilede baby første gang osv. Man slipper ikke helt for det amerikanske touch med “mors ønsker for baby” og den slags men det er skruet gevaldigt ned i den her.

Forside

Forside

Fin illustration

Fin illustration

En side der forhåbentlig snart skal udfyldes!

En side der forhåbentlig snart skal udfyldes!

Plads til billede og info hver måned det første år

Plads til billede og info hver måned det første år

Med bogen følger et ark med klistermærker og bagerst i bogen er der en lomme til løse ting og sager som ikke lige har en åbenlys plads andetsteds i bogen. Petit Collage laver mange andre fine ting – http://www.petitcollage.com

Og hvis så man skulle købe noget andet i samme kategori, så faldt jeg over de fine kort fra Milestone Babycards hvor man tager et billede svarende til kortet og sætter bagpå og noterer datoen. SÅ fine. De kan købes hos Karusella og koster 149 kr. Dem ønsker jeg mig!

Milestone Babycards

Milestone Babycards

Reklamer

3 thoughts on “Babyminder

  1. Maja Højgaard siger:

    Hvor mange detaljer er der med i bogen? Min anke er at opgaven ofte bliver for stor til at man gider gøre det igen ved næste barn. Jeg fortrækker nok noget småt og simpelt. Barn nummer to (eller tre) bliver simpelthen så skuffet når de når konfirmationsalderen og der kun er lavet barnets bog til “yndlingsetteren”. Jeg taler af både veninders og egne erfaringer.

    Ps. Jeg har termin til august, så det er super fedt du lige tager alle overvejelserne før mig :-)

  2. dittemariej siger:

    Tillykke! Hvor er jeg glad på jeres vegne :-) Jeg kan kun sige at det er skønt at give studierne og arbejde en pause og bare lave noget HELT andet!

    Jeg synes bogen er ret overskuelig – alting kommer i kronologisk rækkefølge så man kun behøver at kigge en side frem for at vide hvad det næste man skal huske er. Mit problem er at jeg glemmer mange af småtingene hvis jeg ikke bliver husket på at få dem skrevet ned! Men ingen tvivl om at det bliver sværere at huske ved nummer to eller tre når der er en der kræver ens opmærksomhed. Jeg satser på at alle de ting der købt/lavet/gjort nu her ikke behøver gøres ved nummer to så der er bogen næsten det eneste jeg skal :-)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s