Hjemmegjort babytrøje

Indrømmet – jeg er lidt stolt. Jeg har nemlig SELV strikket en trøje til bebs. Ikke at jeg er i tvivl om at den lille fyr nok skal blive pakket ind i strik fra top til tå – der er nemlig masser i familien og omgangskredsen som er en del mere fikse med strikkepindene end jeg er. Men den her har jeg selv lavet. Det tæller virkelig på affektions-værdi-kontoen.

Min kære mor (+ dennes veninde) har været så søde at diske op med jordens nemmeste opskrift som selvfølgelig ikke kan gengives men som vist også var norsk. Det vigtigste var at den var nem nok til at give mig en succes-oplevelse! Trøjen blev strikket på vores ferie til Cambodia i efteråret og tog derfor under to uger. Samme søde mor som leverede opskriften har også syet trøjen sammen og sat knapper i for mig.

Hjemmestrikket babytrøje

Hjemmestrikket babytrøje

Hjemmestrikket babytrøje

Hjemmestrikket babytrøje

Reklamer

One thought on “Hjemmegjort babytrøje

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s