DIY – Pandebånd med sløjfe

Så fik jeg kreeret endnu en ting til mig selv – og kan mærke at det der strikkenoget langsomt kommer tilbage til mig! Igår var jeg i garnbutik med min mor og kom til at købe et enkelt nøgle garn – udelukkende fordi det var så dejligt blødt og absolut ikke fordi jeg havde nogle planer med det. Men – et pandebånd kan man vel altid bruge!

Materialer: 1 nøgle Linea Pura Cashsilk og pinde str. 7.

How to: Slå 15 masker op og strik perlestrik til båndet når næsten rundt om hovedet – det giver sig så det må gerne være et par cm for småt som udgangspunkt. Sy sammen. Slå 8 masker op og strik ca. 5 cm perlestrik. Rynk pandebåndet ved hæftningen og sy det lille bånd om så hæftningen skjules. Voila, pandebånd med sløjfelook.

Pandebånd med sløjfe

Pandebånd med sløjfe

Pandebånd med sløjfe

Pandebånd med sløjfe

Pandebånd med sløjfe

Pandebånd med sløjfe

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s