Barsel!

Barselshygge

Barselshygge

Så kom dagen endelig – min første rigtige dag på barsel! Havde min sidste vagt på arbejdet i lørdags og en skriftlig eksamen i sidste uge men manglede lige en praktisk eksamen. Den fik jeg overstået igår – og selvom jeg var rigtig træt bagefter og godt kunne have undværet blodtransfusion som en del af eksamen så var det den skønneste følelse. Nu skal jeg bare gøre LIGE hvad jeg har lyst til de næste par uger til baby beslutter sig for at komme ud. Har selvfølgelig masser af projekter i hovedet så jeg ikke kommer til at kede mig :-)

Men idag var første fridag så der har jeg egentlig bare slappet af og så været til jordemoder. Baby blev skudt til 3 kg og hun mente bestemt at han nok skulle nå op på de 4 kilo inden han kommer ud :-/

På vej hjem rundede jeg Royal Copenhagens 2. sorterings butik og fik et fint prinsesse-fad sat ned fra 793 kr til 199 kr. Helt fantastisk! (Ja jeg ved godt at jeg ind i mellem er en 80-årig fanget i en 26-årig krop, især når det kommer til min forkærlighed for porcelæn)

Og så til det vildeste – Reinhard Van Hauen er åbnet på Frederiksberg. Jeg troede aldrig jeg skulle have deres scones igen efter de lukkede i Lyngby Storcenter – og så åbner de kun 10 min væk fra mig, lige ved Frederiksberg Centeret. Så nu prøver jeg bare at holde nallerne fra scones’ene indtil kæresten kommer hjem, SVÆRT.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s