DIY – Halsrør

For rigtig længe siden – måske et år eller mere – fik jeg en stor pose rigtig lækkert lilla garn af min mor som var en trøje hun havde strikket men trevlet op igen fordi hun ikke var tilfreds (!). Lidt pinligt var det så at jeg havde glemt alt om strikning og derfor bare begyndte at strikke ret derudaf og tænkte at det nok kunne blive et halstørklæde. Måtte dog sande undervejs at jeg havde strikket det for bredt så derfor lavede jeg det om til et halsrør som egentlig har ligget i en pose siden da og ventet på at få hæftet ender og blive monteret. Da jeg så hev det frem her den anden dag synes jeg alligevel at det var synd at bruge det fine garn så kedeligt så derfor ville jeg egentlig hækle en fin kant på. Googlede derfor løs efter ideer og endte med noget helt andet – fundet på denne blog. Ideen passede helt perfekt da jeg allerede havde lavet halsrøret så da jeg havde et ærinde i Roskilde den anden dag kørte jeg et smut forbi Stof & Stil (eller er jeg den eneste der stadig kalder det Peters Resthal?) og fik neon-snor, snorstopper og ende-dimser. Samme aften, efter knap 15 minutters indsats var halsrøret færdigt. Er meget tilfreds!

Hjemmestrikket halsrør med neon-snor

Hjemmestrikket halsrør med neon-snor

Hjemmestrikket halsrør med neon-snor

Hjemmestrikket halsrør med neon-snor

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s