Nyt år – ny hverdag – ny blog!

Så blev det 2013. Normalt går jeg ikke så meget op i nytår og laver ikke nytårsfortsæt eller tænker stort over årsskiftet men denne gang bliver det helt anderledes. 

Det starter godt nok som det plejer, netop nu sidder jeg i min sofa og slapper af efter en klassisk 6 timers skriftlig marathon eksamen. Var oppe i noget så stille og roligt som infektionsmedicin, lungesygdomme, endokrinologi, ortopædkirurgi, rheumatologi, kardiologi, karkirurgi, thoraxkirurgi, nefrologi, urologi, hæmatologi, onkologi, plastikkirurgi, gastromedicin, hepatologi, gastrokirurgi, patologi, farmakologi og anæstesi. PUHA! Har virkelig haft dårlig samvittighed over at forsømme bloggen men I forstår nok hvorfor. En vaskeægte influenza henover julen gjorde heller ikke eksamenslæsningen mindre presset. 

Men nu er det overstået (i hvert fald til karaktererne er slået op) og jeg mangler “kun” en praktisk eksamen i næste uge som det er begrænset hvor meget jeg kan læse til. Er derfor rimelig afslappet omkring dén sag. 

Og så til det der er helt anderledes. Og en af grundene til at eksamenslæsning var lidt mere træls, eksamen føltes lidt længere og det er så meget bedre at slappe af nu her. I maven ligger der nemlig en 35 uger gammel baby dreng og tumler rundt og gør sig klar til at melde sin ankomst lige omkring 12. februar. Jep, 2013 er året hvor jeg skal være mor! Vildt – og rimelig svært at forestille sig. 

Det betyder i aller højeste grad en ny hverdag. Efter onsdag d. 16. januar er jeg på orlov fra studiet og efter på lørdag er jeg på barsel fra mit arbejde og er dermed “arbejdsfri” for første gang siden jeg var 14 år. Det betyder også at det er første gang i 12 år at jeg kommer til at have weekender – og så bliver det endda weekend ugen igennem nærmest. Jeg glæder mig meget men er også noget nervøs for hvordan det skal gå. Min kalender har trods alt været fuldstændig fyldt de sidste mange år fordi jeg trives bedst sådan. 

En sådan life-changing-event kræver også en vis modifikation af bloggen. Planen var jo oprindeligt at det skulle være en bolig / mad blog men jeg har ikke helt fået gjort nok ved det og har ofte også lyst til at smide alt muligt andet op som ikke hører til. Derfor bliver bloggen nu en alt-godt-fra-havet-agtig blog men både boligting, mad, DIY, babyhalløj og mine tanker – og nej det bliver ikke en mor-blog! Dem er der nok af derude. Men da jeg har lovet mig selv at holde facebook nogenlunde baby-fri må bloggen i et vist omfang rumme baby-spam. 

Dermed forklaring på hvorfor bloggen de næste par dage ændrer udseende og indhold. Jeg skal gøre mit bedste til at det bliver en ændring til det bedre :-) 

Reklamer

One thought on “Nyt år – ny hverdag – ny blog!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s